Enkele reis in Semarang? Dit zijn de leukste bestemmingen die u bezoeken  

Het hebben van een eendaagse vakantie in een bepaalde stad, uiteraard is het niet genoeg. Meestal zal deze One-Way vakantie gebeuren of je een zakelijke spullen in die steden.

Maar, eenrichtings vakantie betekent niet dat je niet genieten van de reis, toch? Zoals bijvoorbeeld voor t-mates die gewoon een eendaagse vakantie in Semarang hebben. Je bent in staat om een aantal toeristische attracties die je moet bezoeken terwijl in Semarang te bezoeken.

Het is niet haalbaar voor u om een eendaagse vakantie door te brengen om alle toeristische attracties of culinaire bezienswaardigheden in de stad Semarang te zien. Nou, voor dat, je nodig hebt om erachter te komen wat plaatsen zijn populair in Semarang. Net als de volgende lijst.

Wonderful Indonesia

Wanneer u Semarang bezoekt, moeten de onderstaande locaties echt de lijst met locaties invoeren die u moet bezoeken. Zo hoef je niet meer verward te zijn waar je de hele dag naartoe moet gaan terwijl je in Semarang bent.

 

  1. Lawang Sewu

 

Het gebouw, dat in de 19e eeuw werd gesticht, is een van de bezienswaardigheden van de stad Semarang. Daarom voelt het echt niet alsof je naar Semarang gaat, als je dit oude stijl gebouw niet ziet.

 

Het bezitten van vele deuren en ramen, deze constructie heet Lawang Sewu of duizend deuren.

 

Afgezien van instagramable om te worden opgenomen via Foto’s, zijn er tal van spannende activiteiten die u doen in Lawang Sewu. Zoals bijvoorbeeld het begrijpen van de geschiedenis van de Indonesische spoorwegen in het verleden tot het heden.

 

  1. de oude stad Semarang

 

Niet alleen Jakarta, Semarang heeft ook een oude stad die je bezoeken terwijl je op vakantie bent in deze stad. De oude stad Semarang, ook wel bekend als Kota tua, is uw eerste bestemming voor een vakantie in Semarang.

 

Gezien het warme weer, is het erg handig om te komen en onderzoek intrigerende plekken in de oude stad van Semarang in de middag. Hier zul je een groot deel van de oude gebouwen begrijpen die geërfd zijn van het tijdperk dat zeker heel onderscheidend en interessant is.

 

  1. Sam Poo Kong tempel

 

In werkelijkheid, de tempel blijft worden gezien door toeristen uit verschillende steden en gebied wordt nog steeds actief gebruikt als een plaats van aanbidding voor boeddhisten.

 

Een dag vakantie in Semarang? Dit zijn de leukste bestemmingen waar je naartoe

 

Naast spiritueel toerisme, u zelfs de geschiedenis van de Tour in deze tempel.

 

Naast de geschiedenis, zijn gebouwen met kleuren van rode en Chinese ornamenten een andere reden waarom veel toeristen Sam Poo Kong bezoeken. Omdat het je graag in China maakt.

 

  1. Soto pak man

 

Semarang heeft ook vele culinaire uitstapjes die je moet bezoeken als je hier bent. Een van hen is Soto pak man die smaakt zo goed!

 

Of het nu voor ontbijt of lunch is, deze kip Soto bij Soto pak man kan de honger die je stoort elimineren. Met een mengsel van vermicelli, taugé, kip en kippenbouillon, u de versheid voor ogen als u extra met limoensap?

 

Hoe dan ook, het kan niet worden vergeten om Soto pak man te voorkomen wanneer je in Semarang bent.

 

  1. grote moskee van Semarang

 

Semarang grote moskee zal zeker herinneren aan een van de moskeeën in Mekka en Medina. Dit is omdat de grote moskee van Semarang 6 grote parasols heeft die op automatische parasols van Mekka en Medina lijken.

 

Naast de prachtige en moderne gebouwen, u ook de toren beklimmen in deze moskee om de stad Semarang vanaf een hoogte te zien. Zeerinteressanttoch?