Wat en waar teeten in Toba Meer

Er is geen gebrek aan buurt Indonesisch eten van restaurants in Tuk-Tuk (de hoofdweg) variërend in de prijzen en kwaliteit.Hier om toe te voegen aan de lucht, Magic paddestoelen en diverse vreugdevolle Herb pizza kan ook worden gevonden.Drankjes zullen hier ook geen gebrek zijn, met veel pubs verspreid, maar het beste om het gewoon in het pension te krijgen.

Hoe ga je naarToba Meer

VliegnaarMedan en reisvervolgens van land naar Parapat, een stad die het 4 uur rijden is, van Medan uit de bus.Of u kiezen voor een taxi cabine of gepland een auto van Medan Airport naar Parapat.

Susi Air elke dag, voor slechts een half uur en veiliger dan de weg excursie.Niettemin, de vluchtprijzen zullen ongeveer 38USD enkele reis.

Wonderful Indonesia

De manier om rond te geraken

Het lokale vervoer is het schip in het meer.Openbare boten van Parapat en omvat gebieden zoals tuk-tuk of zelfs Tomok in Samosir Island is ongeveer IDR 7.000 elke excursie.

Je ook een fiets gebruiken als je de voorkeur geeft aan enige flexibiliteit en controle, hoewel de straten ruw kunnen zijn.Anders als alleen in de buurt, een fiets kan ook worden verhuurd voor een minimum vergoeding.

Waar te gaan in de buurt

Ga verder voor orang-oetan trekking om een glimp op te vangen van de onregelmatige Sumatran-orang-oetan in Bukit Lawang, slechts 90 km ten noordwesten van Medan.

Ga naar het verbazingwekkende Pulau Weh (eiland) voor de kust van Sumatra om een duik te nemen.

Tips

Breng een regenjas of gelijkwaardig als regen is hier gebruikelijk en kan willekeurigzijn.Bovendien, brengenmuggenspray.